Facebook och Instagram
POPULÄRACAFÉER.SE

Från lada till bageri och café

Här började det. Där kor, hästar och grisar för längesedan hade sin hemvist. Det gäller att se potentialen.

En ny platta skulle gjutas med allt förarbete som det innebar. Här är han mannen i mitt liv som kan allt (eller fått lära sig)!

Äntligen har vi kommit så långt att vi kunnat börja regla upp för nya väggar.

Den här synen har mött förbipasserande en längre tid. Kanske har man undrat vad vi egentligen hållit på med, men det är på insidan det har hänt grejer.

Regling och isolering är klar och nu är det dags för gipset.

Här under taket var det både högt och varmt när isolering och gips skulle upp. Men skam den som ger sig!

Se så fint det börjar bli. Ventilation och lampor har kommit på plats och snart är det dörrarnas och fönstrens tur.

Här lägger jag och pappa (den flitiga veteranpoolen) ut 8 ton marksten. Lite värk och ryggskott fick vi av detta men fint blev det och lätt för rullstolar att ta sig fram hoppas vi.

Öppettider

Ordinarie tider:

Onsdag-Fredag 10:00-18:00
Lördag 8:00-14:00

 

MIDSOMMAR:
Afton och dagen stängt.

 

Butiksleveranser
(ej stängningsdagar)

Onsdagar och fredagar:

Tuvan ekolivs i Kungsbacka

Potatiskällaren i Kungsbacka


Fredagar:

Coop konsum i Frillesås

ICA Supermarket i Vallda

 

Fredagspizza 4/5 15.00-18.00

Beställ på tel.070-681 58 99 eller mail info@gardsbagerietidala.se

Ange sort, antal, tid ni vill hämta

senast torsdag förmiddag. Pris 120:-/pp

bekräftelse=bokat

1. Bacon gorgonzola

Skinka, bacon, gorgonzola, tomatsås, ost.

 

2. Salami och champinjon

Salami, champinjoner från hulatorp, tomatsås, ost.

 

3. Vegetarisk

Mozzarella, tomat, mandel och ruccolapesto, tomatsås och ost.

 

4. Ost, skinka och ananas

Skinka, ananas, tomatsås, ost.

 

Skinka, bacon och salami kommer från Lillegårdens kött och chark.

 

Kommande pizzadagar:

1/6