Facebook och Instagram
POPULÄRACAFÉER.SE

Våra matbröd

Bröd bakat på surdeg, naturliga råvaror med långa jästider för bästa smak och kvalite hittar ni hos oss. Nedan är ett urval ur vårt sortiment. En del bröd bakas endast vissa dagar.Vi bakar på ekologiskt mjöl från Berte Qvarn och Limabacka kvarn. Även korn, gryn, frön, frukt, mandel och nötter, strö-, pärlsocker, sirap, smör, ägg, mjölk, grädde är ekologiskt.

Levain

Innehåll: Vetemjöl, levain, vetesurdeg, vatten, salt.

Pumpa/flingsalt

Innehåll: Vetemjöl, vetesurdeg, levain, pumpafrö, vatten, salt

Danskt Råg

Skållning: Solroskärnor, helt dinkel, rågkross, linfrö, salt.
Innehåll: Vatten,vetemjöl, rågmjöl, rågsurdeg, sirap, jäst.

Valnöt

Innehåll: Vetemjöl, vetesurdeg, levain, vatten, valnötter, salt.

Texel/Minitexel

(Finns i två storlekar 1700gr eller 600gr) Innehåll: Vetemjöl, vatten rågsurdeg, vetesurdeg, sirap, honung, salt.

Lin & Russin

Innehåll: Vetemjöl, vetesurdeg, vatten, rågmjöl, russin, linfrö, salt,

Pumpa&tranbär

Skållning: Solroskärnor, pumpakärnor rågkross, linfrö, salt.
Innehåll: Vatten, vetemjöl, rågmjöl, rågsurdeg, tranbär, sirap,

 

Äpple & Russin (bakas endast vissa perioder)

Innehåll: Vetemjöl, vatten rågsurdeg, vetesurdeg, sirap, honung, äpple, russin, salt.


Bonde

Innehåll: Vetemjöl, vetesurdeg, vatten, rågmjöl, salt,




Helgbröd (lördag)

Innehåll: Vetemjöl, vetesurdeg, vatten, salt.
Fyllning: Ridderheims marinerade soltorkade tomater, kalamataoliver, flingsalt.

 

Fralla

Frallor görs på ljusdeg med olika topping, bondbröd eller lin och russindegen.

Fransk Baguette (fredag och lördag)

Poolish: Vetemjöl, vatten, en gnutta jäst
Innehåll: Poolish, vetemjöl, vatten, vetesurdeg, salt, jäst.

Knäcke (bakas när tillfälle ges)

Innehåll: Rågmjöl, dinkelfullkorn, rågsurdeg,vetemjöl, salt.
Topping: Ljust och svart sesamfrö, solroskärnor, flingsalt.

Frukt och mandel(bakas vid jul)

Innehåll: Vetemjöl, rågsurdeg, rågmjöl, dinkelfullkorn, russin, fikon, aprikoser, mandel, sirap, jäst kanel,vatten, salt.

 

Öppettider

Ordinarie tider:

Onsdag-Fredag 10:00-18:00
Lördag 8:00-15:00

Söndagsöppet 10:00-15:00 tom 12/8

 

Utställning

Bilder av Linda Johansson

 

Butiksleveranser
(ej stängningsdagar)

Onsdagar och fredagar:

Lilla ladan i Frillesås

Tuvan ekolivs i Kungsbacka

Potatiskällaren i Kungsbacka


Fredagar:

Coop konsum i Frillesås

 

Fredagspizza 3/8 15.00-18.00

Beställ senast torsdag förmiddag på tel.070-681 58 99 eller mail info@gardsbagerietidala.se

Ange: sort, antal samt tid ni vill hämta. Pris 120:- Bekräftelse=bokat

1. Bacon gorgonzola

Skinka, bacon, gorgonzola, tomatsås, ost.

 

2. Salami med färsk rödlök

Salami, rödlök, tomatsås, ost.

 

3. Vegetarisk

Tomat, mozzarella, basilika, chili, tomatsås och ost.

 

4. Ost, skinka och ananas

Skinka, ananas, tomatsås, ost.

 

Skinka, bacon och salami kommer från Lillegårdens kött och chark.